Hvordan finne julegaven til den som har alt?

Nov 29, 2017 4:49:39 PM

Julen nærmer seg, og vi er alle på utkikk etter julegavetips til «den som har alt». Det er ikke alltid like enkelt å finne gaver til de som ikke ønsker seg noe spesielt. Du vrir hjernen, og vet ikke engang hvor du skal starte. Flaks for deg har vi vært ute en kald vinternatt før, og her er våre beste tips for å få kreativiteten til å flomme.

Gi en opplevelse

 

Et standard svar man får fra den som tilsynelatende har alt er at de har for mye ting. Hvorfor ikke klinke til med en opplevelse isteden? Opplevelser kan man aldri få nok av.

 

Dersom du vet at et av favorittbandene til gavemottakeren kommer til byen er dette en gave som garantert vil bli satt pris på. For den som er glad i god drikke kan et vinkurs eller ølsmaking være en god idé. Her er det bare fantasien som setter grenser. Se til at du har personen som skal få gaven i sinnet, så vil du nok finne inspirasjonen. Det finnes mange nettsider på nettet som tilbyr gavekort på slike opplevelser.

 

Dersom du vet at et av favorittbandene til gavemottakeren kommer til byen er dette en gave som garantert vil bli satt pris på.

 

Les også: Få julestemning på 1-2-3

 

Visualiser de ulike rommene i huset

 

Se for deg boligen til vedkommende. Kanskje du har lagt merke til at det ikke er et deilig pledd i sofaen, eller at personen har fortalt at han eller hun fryser på beina når det er tid for å komme seg ut av sengen om morgenen? Da er kanskje tøfler tingen. På kjøkkenet er det kanskje skjærefjølen på synger på siste verset? Vær detektiv neste gang du er på besøk, og legg merke til de detaljene som mangler. Det vil garantert bli satt pris på!

 

Les også: 5 smarte knep til dekking av julebordet

 

Det er jo tross alt jul

 

Julen er over oss, og hvem liker vel ikke den gode stemning den bringer med seg. Hadde det ikke vært kult å gi en gave som kan brukes med det samme? Gi en gave som hører med i julen. En vakker julekule kan henges rett opp, og vil bli tatt frem år etter år i lang tid fremover.

 

Hadde det ikke vært kult å gi en gave som kan brukes med det samme?

 

Les også: Har du husket alt til jul?

 

Lag gaven selv

 

Se for deg å kunne gi bort noe du har lagt tid og kjærlighet ned i. Det vil alltid bli satt pris på. Et glass med hjemmelagde brente mandler, eller en hjemmestrikket genser. Personlige kopper med navn eller initialer på, hjemmelaget kroppsskubb, en håndskrevet kokebok med personens favorittoppskrifter … her er det bare å la fantasien løpe løpsk! Et bilde av dere to i en vakker ramme vil garantert aldri slå feil!

 

Vi håper du ble litt klokere på hva du skal gi til dine nære og kjære etter å ha lest dette innlegget. Og ha en riktig god jul!

 

Foto: Shepherd of Sweden